Veteriner Hekimliği Hizmetleri
Kliniğimizde sunulan veteriner hekimliği hizmetleri

Veteriner Hekimliği Hizmetleri

İstanbul Kliniğimiz kedi, köpek, kuş, su kaplumbağası, iguana, hamster, tavşan gibi evcil hayvanların tüm sağlık ihtiyaçlarını karşılayacak teşhis ve tedavi ekipmanlar ile donatılmıştır. Mükemmel veteriner sağlık hizmetleri , hasta , veteriner hekim ve hasta sahibi arasında güveni gerektirir. Amacımız , hayvanlarınızın sağlığı konusunda karar verirken sizleri tam olarak bilgilendirmek, sorularınıza cevap vermek , sizleri doğru yönlendirmektir. İstanbul Kliniğimizde hayvanlarınız için neler yapabileceğini , olanaklarımızı ve eğitim seviyemizi bu web sayfaları sayesinde  öğrenerek küçük dostunuzu ehil ellere teslim ettiğinizden emin olmanızı istiyoruz.

Bizler de sizler gibi en az birer hayvan sahibiyiz. Zaman zaman kendi hayvanlarımızın da tıbbi gereksinimleri olmaktadır. Kendi hayvanlarımıza  en iyi teşhis ve tedavi yöntemlerini kullanırken, onlara kendimizi için istediğimiz kaliteli hizmetleri sunarken , sizin hayvanlarınıza aynı standartları uygulamamak olur mu ? Hayvanlarınıza en iyi hizmeti vereceğimizden şüpheniz olmasın.

Günlük Hospitalizasyon Hizmetleri

Size kolaylık olması açısından kliniğimizi önceden arayarak hayvanınızı yapılacak işlemler için gün boyunca bırakabilir,gün sonunda da iş çıkışınızda alabilirsiniz.İstenildiği durumlarda hayvanlarınızı evinizin kapısına kadar getirebiliriz.Bu hizmet Florya dışındaki hayvan sahipleri için ücretlidir.Kliniğimize ilk defa geliyorsanız hayvanınızı bırakıp gitmeden onunla bir süre birlikte kalarak ortama alışmasına yardımcı olabilirsiniz.Ayrıca hekimlerimiz hayvanınızın genel sağlık durumu,yiyecekleri ve ilaçları ile ilgili sorular sorabilirler.